BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yiğit Bulut'tan ilk açıklama geldi!

Habertürk'ün Yiğit Bulut'un ipini çekmesinin ardından söz sahibinden ilk açıklama geldi

Abone ol

Habertürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, görevine son verilmesinin ardından ilk kez konuştu.

İşine son verilen Yiğit Bulut Twitter üzerinden ilk açıklamalarını yaptı.

İşte o twittler:

YİĞİT BULUT NASIL KOVULDU?
Habertürk'te bugün bomba bir gelişme yaşandı. Yiğit Bulut işten kovuldu. Bulut'un işine son verildiğini Kenan Tekdağ mail ile tüm çalışanlara duyurdu. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

Sevgili Dostlar, birseyler yazip sevinenlerin bayramina limon sikmanin anlami yok... Rahat olun, herkesin maskesi dussun, aciklama yapacagim

Ayni zihniyetin temsilcileri Basbakan Erdoğan'ı da hapse attirdiklari gunun aksami medyada Bayram yapmis "muhtar bile olamaz" demislerdi...

Turkiye ciktigi Buyuk Yoldan donmez-donemez... Bu yolda bir Yigit feda olsun...

HABERTÜRK'TEN ŞU AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

Habertürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut'un görevine son verildi. Ciner GrupMedya Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi; Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır.

Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut'a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim.

Haberturk Televizyonumuzdaki yeni görev tanımları bilahare tarafımdan ayrıca duyurulacaktır. Bütün arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim. (Mehmet Kenan Tekdağ Ciner Medya Grup Başkanı)