BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Yeşim tası tarağı toplayıp kaçıyor

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım tasını tarağını toplayıp kaçıyor. Peki ünlü sanatçı nereye gidiyor ve neden?

Abone ol

Yeşim Salkım, yaşadığı zor günlerden kurtulmak için çiftlik evine taşınacağını, şehir hayatından sıkıldığını söyledi.
Bundan sonraki hayatını İstanbul'un kentleşmesinde değil, İstanbul dışında bir köy veya çiftlik evinde doğa ile baş başa yaşamak istediğini söyleyen Yeşim Salkım "İyi bir yer arıyorum. Artık, dejenerasyonun içinde değil, bakir bir doğa hayatının içinde olmak istiyorum. Dejenerasyon ve show hayatının yalanlarından bıktım. Artık, kendi hayatımı sakin bir çiftlik evin de yaşamak istiyorum."dedi

SANAT FİLMLERİNDE OYNAMAK İSTİYORUM                                                                                                         

"Casablanca" müzikalinde sahneye çıkan Yeşim Salkım, yeni sezonda kendisine teklif edilen çok ciddi bir dizi ve bir de sinema projesi olduğunu belirterek, "Ben gişe filmlerinde değil, sanat filmlerinde oynamak istiyorum. Bu yüzden projeleri çok iyi inceliyorum. Ama önümüzdeki sezon için çok iyi bir projede yer alacağım" diye konuştu.

ÖPÜŞME KURALIM YOK                                                                                                                                                                      Sinemada veya tiyatroda öpüşmeme konusunda prensiplerinin olmadığını söyleyen Yeşim Salkım, "Kabul ettiğim bir proje içerisinde öpüşmeme gibi kurallarım olamaz. Çünkü bu bir sanat ve ben de bir oyuncuyum" dedi.

GÜNAY'DA SAHNEYE ÇIKACAK                                                                                                                                                   

Salkım ayrıca, İstanbul'un gazino kültürünü devam eden eğlence mekanı Günay Restaurant'ta sahneye çıkacak. Salkım, yarın akşam (cumartesi) çıkacağı Günay'da, izleyicilere çok özel bir program sunacağını söyledi.