BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.441,35
HABER /  SEÇİM

Yerel seçime 5 gün kala yer yerinden oynayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin yeni dönem adayı Kadir Topbaş, yerel seçimlere 5 gün kala büyük bir proje açıklayacak.

Abone ol

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 30 Mart yerel seçimlerine 5 gün kala büyük bir proje açıklayacağını dururdu.

Öyle ki Topbaş projeyle ilgili "Birilerinin hayali dahi yetişmeyecek. Son dönemimin bir hediyesi olarak açıklayacağım. Yer yerinden oynayacak” açıklamasında bulundu. 

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın, 23 Mart’ta Başbakan Tayyip Erdoğan’ın deniz doldurularak yapılan Yenikapı Meydanı’ndaki mitingi öncesi, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği “Daha yapacak çok işimiz var” konulu basın toplantısı, Topbaş'ın gövde gösterisine dönüştü.

İstanbul teşkilatına İstanbul’daki yatırım ve yeni projeleri barkovizyon gösterisiyle anlatan Başkan Topbaş, “Kadir Abi” sloganları eşliğinde yaptığı konuşmasında muhalefete “Gelin size de ağabeylik yapayım” çağrısında bulundu. Topbaş “Maalesef bizim projelerimizi kısmen görerek, onu da doğru okumayarak siyaset yapmaya çalışıyorlar. Sonra, ‘gelin size ağabeylik yapalım, bu şehri öğretelim’ diyoruz, yüksünüyorlar. Siyaset için de söylemiyorum, gerçekten yardımcı oluruz” dedi.

KİMSENİN HAYALLERİ YETMEYECEK

Kongre merkezini dolduran binlerce kişinin “İstanbul seninle gurur duyuyor” tezahüratları arasında kürsüye çıkan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan değişim ve dönüşümü anlatıp, asıl projesi seçimlere son 5 gün kala açıklayacağını belirtip, “Kimsenin hayalleri yetmeyecek” sözleriyle, herkesi Başbakan Erdoğan’ın Kanalistanbul’u açıklamadan önce herkesin merak konusu olarak beklediği “Çılgın Proje” gibi bir proje beklentisine soktu. Vaatlerle dolu siyasi anlayışların tedavülden kalktığını söyleyen Topbaş, “Seçime 5 gün kala açıklayacağım çok farklı bir projem var. Birilerinin hayali dahi yetişmeyecek. Son dönemimin bir hediyesi olarak açıklayacağım. Yer yerinden oynayacak” dedi.

KADİR TOPBAŞ'AN RAKİBİ SARIGÜL'E İLGİNÇ YANIT
a.20140317162321.gifİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın proje tanıtım toplantısına rakibi Mustafa Sarıgül için söylediği sözler damga vurdu. Seçim kampanyasında sık sık '20 yıldır İstanbul'da ne yaptılar?' sorusuna yanıt veren Kadir Topbaş rakibine bakın ne dedi?