BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.492,83
HABER /  GÜNCEL

Yer Konya! Bu kez öz anne vahşeti

Türkiye Kayseri'de yaşanan üvey anne dehşetini unutamamışken bu kez bir dehşet haberi Konya'dan geldi. Öz annenin çocuğuna uyguladığı şiddet kameralara yansıdı. Anne gözaltına alındı.

Abone ol

Konya’da, iki yıl önce ayrıldığı sevgilisinden dünyaya gelen 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına şiddet uygulayan kadının "insan öz çocuğuna bunu nasıl yapar" dedirten dehşet verici görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Konya’nın Selçuklu İlçesi Yazır mahallesinde bir evde meydana geldi. Cumhuriyet Polis Merkezine giden Havva K. (36)’nin yakınları 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına sürekli şiddet uyguladığı ihbarında bulundu.

YAKINLARI İHBAR ETTİ

İki yıl önce ayrıldığı dini nikahlı eşinden dünyaya getirdiği oğlu Ş.A.(5) ile kızı M.A. (4)'yı zaman zaman yakınlarının yanında döven kadın yakınlarının ihbarı üzerine gözaltına alındı.

POLİSE İFADE VERDİ

Havva K. poliste “oğlum itince düştü, alnındaki kızarıklık bu nedenle oluştu” diye ifade verdi. Bunun üzerine Havva K., ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

KALBİNİ YUMRUKLUYOR

Serbest kaldıktan sonra çocuklarına şiddet uygulamaya devam eden cani annenin oğlu Ş.A.’yı darp ederken yakınları tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kadın kanepede oturan oğluna yaklaşarak yumruk atıyor.

AĞLAYARAK ACILAR İÇİNDE KIVRANDI

Ağlayarak acılar içinde kıvranan çocuğuna şiddet uygulamaya devam eden kadın oğlunun kalbine “öl” diyerek yumruk vuruyor. Başka bir görüntü de ise zanlı "yeter bıktım" diyerek oğlunu sopayla darp ediyor. Bu esnada yanında oturan başka bir kadının da "vurma korkut. Senden yüz buluyor, şımarıyor" dediği duyuluyor.