BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.411,15
HABER /  GÜNCEL

Yeniden şiddetli yağışlar geliyor SON DAKİKA

Şiddetli yağış dalgasının biri gitti yerine yenisi geldi. Dün akşamdan itibaren etkili olan yağış dalgası önümüzdeki haftaya kadar sürecek.

Abone ol

TÜRKİYE meteorolojinin açıklasına göre Mayıs ortasından bu yana mevsim şartlarına uygun atmosferdeki kararsız yapıya bağlı gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında.

İstanbul'da buz dağları oluşturan doludan sonra yeni bir yağışlı hava dalgası geldi. Bu yağışlar da önümüzdeki hafta başına kadar aralıklarla devam edecek.


Batı kesimlerde hava sıcaklığı 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

ACİL KODLU YENİ UYARI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni bir uyarı daha geldi. Bugün şiddetli sağanak yağış Karadeniz ve Doğu Anadolu'da etkili olacak. Sel uyarısı verilen ve şiddetli yağış beklenen iller şunlar;

*Trabzon
*Rize'nin iç kesimleri,
*Artvin,
*Kars,
*Ardahan
*Erzurum çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (20-50 mm) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, heyelan, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

üsküdarda-denizle-kara-birleşti.jpg

BİRİ GİTTİ YENİSİ GELDİ

Şiddetli yağmura sebep olan yağış dalgasının biri ülkeyi terk ederken yerine yenisi geldi. Dün akşamdan itibaren Türkiye batı kesimlerinden başlayarak yeni yağış sisteminin etkisine girdi.

Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, Antalya'nın batısı ve Burdur’un sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ankara ve İstanbul’da bugün ara verdikten sonra gelecek hafta başına kadar aralıklarla etkili olması bekleniyor.


i̇stanbulda-dolu-buzullari-oluştu.jpg

BÖLGELERDE BUGÜN BEKLENEN HAVA DURUMU

screen-shot-2014-06-03-at-9.37.02-am.png
screen-shot-2014-06-03-at-9.37.31-am.png
screen-shot-2014-06-03-at-9.37.42-am.png