BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Yeni yılda avans Bonus

Bonus, kart kullanıcılarının 31 Aralık tarihine kadar yararlanabileceği 500 Avans Bonus Kampanyası’nı başlattı.

Abone ol

Türkiye’nin ilk çipli ve çokmarkalı kredi kartı Bonus, kart kullanıcılarının 31 Aralık tarihine kadar yararlanabileceği 500 Avans Bonus Kampanyası’nı başlattı.

Cep telefonlarına “AVANS” yazıp kart numaralarının son 6 hanesini ekleyerek 3340’a SMS gönderen, en az 500 YTL veya üstü kullanılabilir bakiyesi bulunan Bonus Card sahipleri, 500 YTL değerinde avans bonus kazanabilecek.

Kullanılabilir limiti 500 YTL’den az olan kart sahipleri ise limitlerine göre, 400, 300, 200 ve 100 YTL değerinde bonus kazanma fırsatını elde edecek. Bonus Card’lara avans olarak yüklenecek bonuslar, hiçbir harcama koşulu olmadan 16 Ocak 2009 tarihine kadar kullanılabilecek. Avans Bonus, herhangi bir faiz uygulanmadan, yani “0” faizle, Şubat ve Mart aylarında 2 taksit olarak geri ödenebilecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, “Alışverişlerde bonus kazandıran ve bedava alışveriş fırsatı sunan Bonus Card, bu özelliğiyle Türkiye’deki alışveriş alışkanlığını değiştirdi. 2 yıl önce ise kart sahiplerine alışverişler aracılığıyla bonus kazandırmanın yanı sıra, ihtiyaç duyduklarında ek bonus sağlayarak hayatlarını kolaylaştırmak için, ‘Avans Bonus’ kampanyasını yarattık. Avans Bonus kampanyalarımız, ihtiyaçlara bire bir cevap verebilmesi nedeniyle tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Müşteri odaklılığımızla yarattığımız kampanyanın diğer bankalar tarafından da örnek alınıp uygulandığını görmek, bizim için büyük bir mutluluk. Yeni Avans Bonus kampanyasından, yüzbinlerce Bonus Card sahibinin yararlanacağına inanıyoruz.” dedi.