BIST 10.708
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,71
HABER /  DÜNYA

Yeni sezonda ’’savaşan Trabzonspor’’ hedefi

Bu yıl Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Trabzonspor’da başkan yardımcısı Ceyhun Eskici, ligde savaşan bir Trabzonspor olacağını ...

Abone ol

Bu yıl Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Trabzonspor’da başkan yardımcısı Ceyhun Eskici, ligde savaşan bir Trabzonspor olacağını belirterek, Trabzon’u en iyi şekilde temsil edip Avrupa’da mücadele etmek istediklerin söyledi.
Trabzonspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Beko Basketbol Ligi’nde yaptığı transferlerle adından söz ettiren ve güçlü bir kadro kuran Karadeniz ekibi taraftarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı ve A Takım Sorumlusu Ceyhun Eskici, Trabzonspor olarak hedeflerinin her zaman en iyisin yapmak olduğunu belirterek, “Birinci hedefimiz savaşan, olumlu, bu şehre ve taşıdığı formaya gerekli dinamizmi veren bir kadro oluşturmaktır. İkinci hedefimiz ise bu şehri en iyi şekilde temsil edip takımı Avrupa kupalarına kadar getirmektir. Bunları başarma adına gerekli adımlarımızı attık” dedi.

TARAFTARLARLA BULUŞACAKLAR
Öte yandan Trabzonspor Basketbol Takımı 6 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılacak çeşitli etkinliklerle basketbol takımını Trabzonsporlu taraftarlara tanıtacak.
(İHA)