BIST 10.175
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.401,84
HABER /  DÜNYA

Yanan araca esnaf müdahale etti

Nazilli’de hareket halindeki bir aracın motor aksamındaki çıkan yangın paniğe neden oldu. Bir anda yanmaya başlayan araçtan inen sürücü itfa...

Abone ol

Nazilli’de hareket halindeki bir aracın motor aksamındaki çıkan yangın paniğe neden oldu. Bir anda yanmaya başlayan araçtan inen sürücü itfaiyeyi ararken, çevredeki esnaflar ise yangın söndürme tüpleriyle sürücünün idmanına koştu.
Olay; İstasyon Bulvarı’nda saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İstasyon Bulvarı’ndan Hürriyet Caddesi’ne geçiş yapmaya çalışan Arda Arslan yönetimindeki 09 NF 198 plakalı aracın ön kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Araçtan dumanlar ve alevlerin çıktığını fark eden sürücü, aracını hemen durdurarak araçtan uzaklaştı. Arslan, itfaiye ekiplerini ararken çevredeki esnaflarda işyerlerinde bulunan yangın tüpleriyle yangına müdahale etmeye çalıştı. Alevler ve dumanların aracın ön kısmını kaplaması nedeniyle kısa süreli panik yaşanırken çevredekiler polise ve itfaiyeye haber verdi. 4 esnaf yangın tüpüyle aracı söndürmeye çalışmasının ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek müdahale etmesi sonucu yangın söndürüldü. Sürücü Arda Arslan, aracın dedesi Celal Sakallı’ya ait olduğunu ifade ederken, yangının bir anda nasıl çıktığını anlamadığını söylediği öğrenildi. Araç yangının elektrik aksamdan nedeniyle çıktığı öğrenildi. Yangının ardından kullanılamaz hale gelen araç çekici yardımıyla kaldırıldı.
(İHA)