BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Orhan Kemal'in oğlu başkan adayı

Ünlü yazar Orhan Kemal'in oğlu siyasete atıldı. Beyoğlu Belediye başkan aday adayı oldu.

Abone ol

İNTERNET HABER- Ünlü yazar Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü Beyoğlu Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı oldu.

Öğütçü dün parti binasına gelerek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Öğütçü, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal’in kurduğu, çağdaş yaşamın savunucusu, aydınlık kuşakların yetişmesi için mücadele veren Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Beyoğlu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurmuş bulunmaktayım" diyerek adaylığını duyurdu.

BEYOĞLU'NA ADAY

Öğütçü, olmak istediği Belediye Başkanlığı'nı ise "Halkın mutluluğu için bütün düşünce farklılıklarını, çok kültürlülüğü ve Türkiye’nin geleceği olan yüz akı gençlerimizin taleplerini zenginlik kabul edip, modern belediyecilik anlayışı gereğince sorunlara yerinde pratik çözümler üreterek yaşanır bir belde oluşturmak, herkesle kenetlenip gökkuşağının ve doğanın diğer tüm renklerini yaşamında, kültüründe yansıtan güler yüzlü bir Beyoğlu’na hizmetle de “Hayırlı Başkan” olmayı en büyük ideal sayıyorum" diyerek özetledi.

"Gelin canlar bir olalım" diyen Öğütçü, babasının sözleriyle açıklamasına son noktayı koydu:

Orhan Kemal’in bir sözüyle bitirmek istiyorum, “Gerçek olan öğrenmektir. Nereden, nasıl öğrenirsen öğren. Nereden, nasıl öğrendiğin, diploman, hatta neler bildiğin de önemli değil. Ne yaptığın önemlidir.”