BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Yeni iPad için geri sayım başladı

Turkcell, yeni iPad'i ayda 79 TL'den başlayan fiyatlarla 5 Mayıs'tan itibaren Turkcell İletişim Merkezleri'nde müşterilerine sunacak

Abone ol

Turkcell'liler Yeni iPad'in 16, 32 ve 64GB modellerine, 250MB, 1GB ve 4GB internet paketlerinin yanı sıra ilk kez sınırsız interneti paketi ile 24 ayda uygun ödemelerle sahip olabilecek.

Ntvcnbc'nin haberine göre Turkcell Bireysel Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, Apple ile bir kez daha iş birliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Tüm Türkiye'de Turkcell'liler Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) teknolojisi ile desteklenen 3G ile yeni iPad'i 43.2 Mbps'a varan hızla kullanmanın keyfini sürebilecek. Böylece Turkcell, Türkiye'de yeni iPad keyfini 2'ye katlıyor. Muhteşem potansiyeliyle yeni iPad'in hak ettiği başdöndürücü hız bu. Biz de Turkcell olarak bu hızı daha fazla müşterimize yaşatabilmek için interneti içinde ayda 79TL'den başlayan çok avantajlı teklifler hazırladık. Samimiyetle iddia edebiliriz, Yeni iPad Turkcell'den alınır."

CAZİP İNTERNET PAKETİ TEKLİFLERİ DE GELİYOR

Turkcell, yeni iPad'i geniş bir yelpazede cazip internet paketi teklifleri ile beraber sunacak. Turkcell müşterileri 16GB'lik Yeni iPad'e 250MB internet paketiyle birlikte 24 ay taahhütlü olarak ayda 79 TL'ye sahip olabilecek. Mobil internet ihtiyacı yüksek olan Turkcell'liler için de 16, 32 ve 64GB'lik Yeni iPad'lere 250MB'nin yanında 1GB ve 4GB internet paketi seçenekleri sunuluyor.

Turkcell'in internette sınırları ortadan kaldırmak isteyenlere özel teklifleri de var: Yeni iPad için, sınırsız internet paketi içinde teklifler, yine 24 ay taahhütlü olarak sunuluyor.