BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,13
ALTIN 2.302,01
HABER /  GÜNCEL

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı İşte bölge bölge beklenen sıcaklıklar

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları (Giresun, Trabzon, Rize, Artvin) ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu (Erzurum'un kuzey ilçeleri, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır) çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacak. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz Kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (20-40 km/saat) esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu, Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (20-40 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (20-40 km/saat) esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar; Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (20-40 km/saat) esecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Erzurum'un kuzey ilçeleri, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.