BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.398,80
HABER /  GÜNCEL

Yeni günde hava nasıl olacak?

Yeni haftada hava nasıl olacak? İşte Meteorolojiden yapılan o açıklama...

Abone ol

Yeni haftada sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmiyor. Birçok ilde etkisini gösterecek olan yağışlar yüksek kesimlerde kar şeklinde görülecek...İşte yurtta hava durumu...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Ordu, Gümüşhane, Artvin, Ardahan, Ağrı ve Şanlıurfa ile sabah saatlerinde Erzincan, Tunceli ve Elazığ çevrelerinde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Gümüşhane, Artvin, Erzincan, Tunceli, Van ve Hakkari'nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde güneydoğu kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Göller yöresi ile Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Gümüşhane ve Artvin'in yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimleri, Ardahan ve Ağrı çevreleri ile bu sabah saatlerinde Erzincan, Tunceli ve Elazığ çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, bu sabah saatlerinde Erzincan, Tunceli, Van ve Hakkari'nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı bekleniyor. Bu gece saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.