BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.415,43
HABER /  GÜNCEL

Yeni günde hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı İşte bölge bölge beklenen sıcaklıklar

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü  beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı İŞte bölge bölge beklenen sıcaklıklar...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; sabah saatlerinde Kütahya, Balıkesir, Bursa ve Bilecik, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Kütahya, Balıkesir, Bursa ve Bilecik, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, su baskını, yıldırım düşmesi, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Yalova, Balıkesir ve Çanakkale) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde Bilecik, öğleden sonra Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Kütahya çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, Isparta ve Burdur ile öğleden sonra Antalya ve Adana'nın iç kesimleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Eskişehir, Konya, Çankırı, Kırıkkale ve Kırşehir ile öğleden sonra bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğleden sonra Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu ile öğleden sonra bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğleden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölge geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, öğleden sonra Erzincan, Kars ve Ardahan çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.