BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.431,91
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz Esma Karaca'nın lob olayı neydi? Gerçekte kim bu kadın

Yemekteyiz'in best of haftasında beyin lobu gafıyla gündem olan Esma Karaca da yer aldı. Bilmeyenler için beyin lobu olayını özet geçelim.

Abone ol

Yemekteyiz yarışmasının unutulmazları arasına giren Esma Karaca lob bombasıyla hatırlanıyor.  Bu hafta best ofta yer alan Esma Karaca temizlik işçisi... 

Pratik zekaya sahip olan yarışmacı açık sözlülüğü ve her oturduğu masada tabağını silip süpermesi ile tanınıyor. Best of haftasında da kuralı bozmadı, çatal ve bıçağı kenara koyup börekleri elleriyle yedi. 

Esma Karaca kimdir?

32 yaşındaki Esma Karaca evli ve bir oğlu var. Aslen Malatyalı olan Esma Karaca, Yemekteyize ilk katıldığında 'kalita kontrol uzmanı' olarak tanıtılmıştı. Esma Karaca bu kez 'temizlik işçisi' olarak sunuldu. Bu da izleyicinin kafasında 'kurgu karakter mi?" sorusunu getirdi. 

Yemekteyiz’in yeni bölümünde bu konuyla ilgili ilk kez konuşan Esma Karaca, şunları söyledi:

“Lob konusunda çok eleştirildim. Bende 5 lob var. Herkeste 100 var, 1000 var. Maşallah herkes zeka küpü olmuş. Lobları kadar konuşsunlar, ilgilenmiyorum. Bunun mevzusu çok uzadı. Ben de bunu oturdum araştırdım. İnternetten baktım, lob yazdım ben çıktım o yüzden umursamadım. Çok da umurumda değil yani.”