BIST 8.794
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.240,00
HABER /  GÜNCEL

YDS sınav giriş belgesi alma ÖSYM AİS girişi sayfası

YDS sınav giriş belgeleri bugün ÖSYM AİS tarafından erişime açıldı. YDS sınavı bu sene 9 Eylül'de yapılacak. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı giriş belgesi alma bilgileri haberimizde olacak. YDS sonbahar sınav giriş belgesi TC kimlik numaraları ve şifreleri ile alınacak.

Abone ol

YDS sınav giriş belgesi alma sayfası ÖSYM tarafından bugün erişime açıldı. YDS sonbahar dönemi sınavı bu sene 9 Eylül'de yapılacak. YDS sınav giriş belgesi alma sayfası ÖSYM tarafından öğrencilerin erişime açıldı. 

YDS sonbahar dönemi sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime sunuldu. ÖSYM tarafından yapılan yazılı açıklamada YDS sonbahar dönemi sınav giriş belgelerinin ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapacak olan adaylar sınav giriş belgelerine ulaşabilecek.

YDS SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI: Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı


ÖSYM SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

09 Eylül 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 29 Ağustos 2018 tarihinde saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

2018-YDS Sonbahar Dönemi için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.