BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05
HABER /  GÜNCEL

Yavuz Yılmaz canına kıymasaydı Neşe Sapmaz'la evlenecekti

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın, eski nişanlısı Neşe Sapmaz ile 1 ay önce barıştığı ortaya çıktı. Yılmaz intihar etmeseydi sunucu Neşe Sapmaz ile evlenecekti.

Abone ol

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz’ın Beykoz'daki evinde intihar eden 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın bir dönem birlikte olduğu eski sevgilisi sunucu Neşe Sapmaz'la bir ay önce barıştığı ve yeniden evlilik planları yaptığı ortaya çıktı.

1 AY ÖNCE BARIŞTILAR, EVLENECEKLERDİ: Yavuz Yılmaz hiç evlenmemişti. Sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl aşk yaşamış ve ‘Evlenecekler’ denirken Eylül 2015’te ayrılmışlardı. Neşe Sapmaz ile Yavuz Yılmaz 1 ay önce barışmışlar ve yeniden evlilik planları yapmaya başlamışlardı.

SON FOTOĞRAF: 38 yaşında hayata veda eden Yavuz Yılmaz’ın eski nişanlısı Neşe Sapmaz, sosyal medya üzerinden duygusal bir paylaşım yaptı. Sapmaz, birlikte bir fotoğraflarını paylaşıp altına ”Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz. Anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. “P.S. Bendeki son resmimiz” yazdı.

Yavuz Yılmaz'ın eşi olacaktı! Nişanlısı Neşe Sapmaz kimdir?Yavuz Yılmaz'ın eşi olacaktı! Nişanlısı Neşe Sapmaz kimdir?Yavuz Yılmaz'ın eşi olacaktı! Nişanlısı Neşe Sapmaz kimdir?Yavuz Yılmaz'ın eşi olacaktı! Nişanlısı Neşe Sapmaz kimdir?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN