BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Yattara transferinde şok

Yattara konusunda kafalar karıştı. Dün akşam saatlerinde Yattara işi tamam, satıldı denildi; ancak son anda...

Abone ol

Trabzonspor'un, Gineli oyuncu İbrahima Yattara'yı transfer etmek isteyen Katar'ın Al Sadd Kulübü için süre doldu.  Dün akşam saatlerinde Yattara'yı satıldığını açıklayan  kulüp yöneticileri, 00.30'da transferin gerçekleşmediğini duyurdu.

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın, Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne transferinde pürüz çıktığı açıklandı.

Kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, yaptığı açıklamada, Yattara'nın transferinde kulübün istediği koşulların gerçekleşmediğini söyledi.
Katar kulübünün, transfer dönemi bittiği halde saat 24.00'e dek izin aldığını ifade eden Aksu, ''Bu süre sonunda transfer gerçekleşmedi. Yarın yine ek süre alırlar ve görüşme talep ederlerse onu bilemeyiz. Ama herhangi bir anlaşma olmadı. Yattara, bugün takımın 11.00'deki antrenmanına katılacak'' diye konuştu.

Yattara'nın satıldığı açıklanmıştı!
Bordo-mavili kulübün mali saymanı Mahmut Aksu, Trabzonspor'un, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Fortis Türkiye Kupası 2. kademede Kardemir Karabükspor ile yapacağı karşılaşma öncesi, basın mensuplarının, Yattara'nın transferi konusundaki sorularını yanıtlamış ve bazı sıkıntıların bulunduğunu ve dün gece imza atacağı açıklamıştı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ise Yattara konusunda kesinleşmiş tek durumun, bu futbolcunun Trabzonspor'da oynamak istemediği olduğunu kaydederek, ''Böyle olunca da biz teklifi değerlendirmek zorunda kaldık. Şu anda arkadaşlar görüşmelerini sürdürüyor. İlerleyen saatlerde bu iş sonuçlanır. Katar kulübü bize 10-11 milyon Avro arası bir fiyat teklif etti. Yattara'ya da yıllık 2 milyon Avro önerildiğini duyduk. Bu bonservis bedeli Türkiye'nin en yüksek bonservis bedeli olacak'' diye konuşmuştu.