BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Yatak odasında dehşet manzara

Sabah okula gitmek için annelerinin yanına gelen iki kardeş, yatak odasının kapısını açtığında şoke oldular.

Abone ol Çığlıklara koşan komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polis, anne ile babayı yer yatağında başlarından tek kurşunla vurulmuş halde buldu.

Trabzon'da evli bir çift yataklarında ölü bulundu. Olay, Araklı İlçesi'ne bağlı Sahil Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın ikinci katında sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi.

BAŞKA BİR KADINLA ALDATTIĞI İDDİASI

37 yaşındaki Aynur Demir ile kendisini başka bir kadınla aldattığından şüphelendiği eşi Abdurrahman Demir (41) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Demir çifti, 13 yaşındaki kızları Merve ile 14 yaşındaki oğulları Barış'ı yakınlarına gönderdi. Geceyi yakınlarında geçiren çocuklar, sabah olunca okula gitmek için geldikleri evlerinde annelerinin kalkmaması üzerine odasına baktı.

YERDE KANLAR İÇİNDEYDİLER

Kapıyı açtıklarında yer yatağında anneleri Aynur ile babaları Abdurrahman Demir'i kanlar içinde gören iki kardeş dehşete kapıldı. Çığlıklar atarak soluğu komşularında alan çocuklar güçlükle sakinleştirilmeye çalışılırken, olay yerine çağrılan polis yaptığı incelemede, Aynur Demir'in eline yakın yerde bir silah buldu.

EŞİNİ VE KENDİSİNİ VURDU

Karı-kocanın kafalarına sıkılmış tek kurşunla hayatlarını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, Aynur Demir'in beylik tabancasıyla önce eşini öldürdüğü, ardından hayatına son verdiği şüphesi üzerinde duruyor. Çiftin son günlerde geçimsizlik yaşadığı ve sık sık kavga ettiği iddia edildi. Demir çiftinin cesetleri, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.