BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Yatak odası sırları internette

ABD'de bir gelenektir. Başkan adaylarının mahremi oratlıkta dolaşır. Yine öyle oldu.

Abone ol

ABD’de başkan aday adaylarına ait yatak odası sırlarının, internette dolaşması New York Times'a konu oldu.

The New York Times dün "Bu kadar ayrıntı fazla, değil mi biraz da politika konuşsak" diye yazdı. Sırların ve kirli çamaşırların ortalıkta gezinmesinin bir nedeni de aday eşlerinin olur olmaz konularda konuşmaya bayılmaları. En olmayacak sorulara bile, en ince ayrıntısına kadar yanıt vermeye meraklı olmaları.

OBAMA PİS KOKUYOR

Eğer karısı Michelle Obama söylemeseydi, kocası Demokrat Parti aday adayı Barrack Obama’nın pis koktuğunu bilmeyecektik. Michelle Obama, gazetecinin bir sorusunu yanıtlarken şöyle demişti: "Obama uyurken horlar. Ayrıca pis kokar. Hem sabahları nefesi de kötü kokuyor. O yüzden, Obama yataktayken sabahları çocuklar yanımıza gelmez. O gittikten sonra gelirler. Ayrıca Obama, kirli çoraplarını da sağa sola atar." Michelle Obama, gazeteciye çocuklarıyla adet kanamaları hakkında konuştuğunu da söylemekte bir sakınca görmedi.

GÜÇLÜ ERKEK GİULİANİ

Cumhuriyetçi aday adayı Rudolph Giuliani’nin 3. eşi Judith Giuliani, Harpers Bazaar’a poz verirken, kucağına oturduğu kocasını yanaklarından tutup, kocaman bir öpücük vermişti. Soru, cevaplara sıra geldiğinde Judith, sakin bir şekilde eşinin erkekliğini överken, "Doğrusu testosteronu çok yüksek bir erkek. Rudy aynı zamanda son derece romantiktir. Sık sık "Sleepless in Seattle" filmini izleriz. Bunu benim koca testosteronlu kocamın yaptığını düşünebiliyor musunuz?"

Kaynak: Hürriyet