BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yatağan'da trafik kazası: 1 ölü 1 yaralı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişide yaralandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre; Kaza Yatağan İnönü Bulvarında sabah saat 09.30 sıralarında meydana geldi.

Kadıköy’de oturan İlyaz Belen (44) ve Zeliha Belen (39) sabah saatlerinde Yatağan’a geldi. Cumartesi pazarı mevkiine geçmek için İnönü Bulvarında karşıdan karşıya geçmeye çalışan İlyaz Belen (44) ve Zeliha Belen (39)’e Muğla istikametinden Yatağan’a gelen N.G.(Nazlı Gökalp) (27) yönetimindeki 48 NK 767 plakalı özel otomobil kırmızı ışık ihlali yaparak çarptığı iddia edildi.

Çarpmanın etkisiyle 20 metre sürüklenen Zeliha Belen olay yerinde hayatını kaybederken, eşi İlyaz Belen (44) Yatağan Devlet Hastanesi 112 acil servis ekiplerinin kaza yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı olarak Yatağan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan İlyaz Belen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Baba ve annelerinin kaza yaptığını duyan Alican ve Volkan Belen ile ailenin yakınları olay yerine geldi. İnönü Bulvarında kaza yerinde annesi Zeliha Belen’in cansız bedenini gören çocukları Alican Belen (15) ve Volkan Belen (18) sinir krizleri geçirdi. Annesi Zeliha Belen’in ölmediğini inanmadığını söyleyen çocukları Alican ve Volkan Belen, “Anne bizi bırakıp, nereye gittin. Biz şimdi sensiz ne yaparız”diyerek ağıtlar yaktı.
Yatağan İnönü Bulvarında meydana gelen trafik kazası sonrası yol trafik polisleri tarafından trafiğe kapatıldı. Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı’nın kaza yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Zeliha Belen’in cesedi otopsi yapılmak üzere Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.