BIST 10.937
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.502,94
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düzce'de kavşak çalışmaları başladı

Başkanı Bayram SEDAŞ Kavşağında incelemelerde bulunurken eksiklikleri gidermek için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Abone ol

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kavşak çalışmalarını inceledi.
Başkan Bayram yapımı devam eden SEDAŞ Kavşağında incelemelerde bulunurken eksiklikleri gidermek için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Düzce belediyesinin çalışmalarının olduğu bir çok kavşakta yerinde incelemelerde bulunan Bayram, "Kentin trafik sorunu olan bölgelerde kavşak çalışması yapacağımızı daha önceden belirtmiştik. Çalışmalara başladık. Ticaret Meslek Lisesi bölgesindeki çalışmaları tamamladık. Kalıcı Konutlar bağlantı yolu da tamamladık. Şu anda SEDAŞ kavşağı üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmanın ardından sinyalizasyon çalışmalarımız başlayacak. Şehrin başka muhtelif bölgelerinde benzeri çalışmalar devam edecektir.

SEDAŞ kavşağı da şehre giriş ve çıkışların yapıldığı ana kavşaklardan biridir. Bu kavşak bittikten sonra çevre yolu olarak bilinen bu kavşağın bağlı olduğu yolda da kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarımız olacak. Geçtiğimiz yılda tespit ettiğimiz projeleri uygulamaya geçiyoruz. Kalıcı konutlar, Çoban ve Akçakoca yolu üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Düzce içerisinde trafik sıkışıklığı olduğu 7 bölgemiz de daha çalışmalarımız başlayacak" dedi.

Son zamanlarda meydana gelen trafik kazalarını da değerlendiren Başkan Bayram "Bu noktalarda sadece bizim çalışma yapmamız mümkün değil. Sorunları biz karayollarına ilettik. Biz Akçakoca yolu üzerindeki Yığılca çıkışı için sadece peyzaj çalışması yapabiliriz. Mevzuattan kaynaklanan bazı sorunlar oluyor. Bunları da aşacağız. Soğancı kavşağı ile ilgilide bir proje getirtirdik ve karayollarına gönderdik. Bunları onayladıktan sonra uygulamaya geçebileceğiz. Bazı çalışmalar yapılmadan önce bazı kurumlardan ona almak gerekiyor. Bunları yapmazsak kurumlar arası çatışma meydana geliyor. Bunlar yılların eksiğidir. Projelerimizi hazırladık. Bize ait olan yerlerde çalışmalarımızı tamamladık. Diğer yerlerde de onay verilir ise çalışmalarımız yapacağız" şeklinde konuştu.