BIST 9.984
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.432,54
HABER /  GÜNCEL

Yaşından çok tecavüze uğradı

Kaçırılarak Antalya'ya getirilen 13 yaşındaki kız başına gelenleri anlattı.

Abone ol

Memleketi Gaziantep'ten kaçırılarak Antalya'ya getirilen ve burada 3 ay boyunca yüzlerce erkeğe pazarlandığı belirtilen 13 yaşındaki N.T., polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. 2 kişi tutuklandı.

Olay polise gelen bir ihbar telefonuyla ortaya çıktı. 3 ay önce memleketi Gaziantep'te markete giderken bir otomobile bindirilerek kaçırılan N.T., Antalya'ya getirildi. Burada önce uyuşturucuya alıştırılan kız, daha sonra erkeklere pazarlanmaya başlandı. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gelen ihbar üzerine harekete geçen polis, Burhanettin Onat Caddesi üzerinde bulunan bir eve baskın düzenledi. Baskında N.T. kurtarılırken, Salih Arslan ve Mehmet Tonuş yakalandı. N.T. kendisini kurtaran kişilerin polis olduğuna uzun süre inanmadı. Polis kimliklerini gördükten sonra ağlamaya başlayan küçük kız, tüm yaşadıklarını anlattı.

10, 15 veya 20 YTL karşılığında yüzlerce erkekle birlikte olmaya zorlandığını belirten N.T., "İki kişi beni kaçırdı ve önce uyuşturucu içmeye zorladı. Uyuşturucuya alıştım. Bu arada bana önce kendileri tecavüz etti, ardından da para karşılığında yüzlerce erkeğe sattılar. 10 YTL, 15 yada 20 YTL karşılığında 3 ayrı evde beni yüzlerce erkekle birlikte olmaya zorladılar. Bazen sigara parasına bile beni satıyorlardı" diye konuştu.

Küçük kız polis tarafından koruma altına alındı ve psikiyatrik tedavi görmeye başladı. Polisteki sorguları tamamlanan 2 zanlı ise, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.