BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Yasemin Almanya üçüncüsü

Alman Sat 1 televizyonunun dans yarışmasında Türk kızı Yasemin Çelikkan, yarnı finalde elendi.

Abone ol

Alman Sat 1 televizyonunda yayınlanan “You can Dance” adlı dans yarışmasında Türk kızı Yasemin Çelikkan, yarı finalde elenerek Almanya'nın en iyi üçüncü dansçısı oldu.

Yaklaşık 6 haftadır yüzlerce yarışmacıyı geride bırakmasına rağmen yarı finalde elenen Yasemin, göz yaşlarını tutamadı.

Yasemin, program sonunda çok üzgün olduğunu belirterek, “Benim için çok garip bir hafta oldu. Sanki eleneceğimi hissettim. Ama kısmet değilmiş. Bana bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmanın kendisine çok büyük bir tecrübe kazandırdığını ifade eden Yasemin, çok karmaşık duygular yaşadığını ve gelecekte neler yapmak istediğini henüz planlamadığını belirtti.

Dans etmeye devam edeceğini anlatan Yasemin, yarışma boyunca kendisine destek olan aile ve arkadaşlarına çok şey borçlu olduğunu kaydetti.

Başarılı dansçı, Almanya'da yaşayan Türk kızları arasında birçok yetenek bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Burada yaşayan Türk kızları kendilerine güvensinler. Boş zamanlarını iyi değerlendirsinler. Ben örneğin dansı sevdiğim için bu yöne yöneldim. Ancak diğer kız arkadaşlar, spor olur başka bir şey olur belli konuda bir uğraşları olsun. Neye yetenek ve ilgileri varsa oraya yönelip kendilerini geliştirmelerini tavsiye ederim.”

Almanya'nın en iyi üçüncü dansçı kız seçilen Yasemin daha önce Türkiye'de Hünkar Sultan ve Ney isimli dans gruplarıyla Çin, İsviçre ve Londra gibi kentlerde de dans ettiğini sözlerine ekledi.