BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Lastix ile korkusunu yendi

Manken Duygu Ulaş geçirdiği kaza sonrası internet sayesinde Lastix.com’u keşfetti ve korkuları son buldu.

Abone ol

Özellikle de kış döneminde kar lastiği kullanmanın önemini vurgulayan güzel manken geçirdiği kazanın ardından internet sayesinde Lastix.com’u keşfetti ve korkuları son buldu.

Lastix.com’un merkezine giderek firma sahibi Özer Mollamehmetoğlu’ndan bilgi alan Duygu Ulaş yeni arabası için kış lastiği almaya karar verdi. Ünlü manken Duygu Ulaş geçirdiği kazayı şöyle anlattı “Aslında çok iyi araba kullanırım. Kendi arabamla uzun yolculuklar çok yaptım. Karşı tarafın hızı nedeniyle büyük bir kaza geçirdim ve inanılmaz ucuz atlattık. Uzun bir süre sürücü koltuğuna bile oturamadım” dedi. Zorlu bir kışa girmeden önce sürücüleri uyaran Duygu Ulaş, özellikle kar lastiklerine dikkat çekiyor ve, “İnsan başına kötü bir şey gelmeden önlem alma gereği duymuyor ama bu çok yanlış. Ben internette dolaşırken lastix.com’u keşfettim…Zincir takmaya gerek olmadan bu kışı kazasız belasız geçirebileceğim” diyor.

Yetkililerden aldığı bilgiye göre kar lastiğinin ortalama ömrünün 40 ila 70 bin km arasında olduğunu belirten Duygu Ulaş, İstanbul’da 8 noktadan hizmet verilen Lastix’i herkese tavsiye ettiğini belirtti.

25 senedir sektörde güvenilir bir isme sahip olduklarını belirten Lastix yetkilisi Özer………. , “Ürünlerimizin % 80 i çok ucuz geri kalanlar ise en kötü ihtimalle piyasayla aynı fiyatta olabilir.İyi yapılan her şey taklit edilmeye mahkumdur. Bizim de ismimiz marka olduktan sonra Lastix.com adı kullanılmaya başlandı. Bazı işletmeler tabelalarına, camlarına, Lastix diye yazılar yazmaya başladı. Bunun önüne geçmek için, servis noktalarımızdan Lastix yazısını kaldırdık ki, bu tarz yanlış anlaşılmalar ortadan kalksın. Siparişlerimiz online olarak Lastix.com dan ya da call center numaramız olan 0212-550 47 45’ten yapılabiliyor, servislerimizde direk satış yok bu da yanlış anlaşılmaların önüne geçiyor” dedi.