BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,21
HABER /  MAGAZİN

Yasemin Allen sevgilisiyle ulu orta kapıştı!

Ünlü oyuncu ve sevgilisi önceki gece Çeşme'de gittikleri barda herkesin içinde kavga etti. Tartışmaya şahit olanlar ise duyduklarına inanamadı.

Abone ol

'Şeref Meselsesi' dizisinden senaryo gereği ayrıldıktan sonra dinlenmeye çekilen Yasemin Allen'in ilişkisinde sular durulmuyor.

ALLEN'İN KISKANÇLIK KRİZİ

Allen, bir yıldır birlikte olduğu oyuncu ve model sevgilisi Armağan Oğuz'la kavgasına bir yenisini daha ekledi. Çeşme'de geçen ay partide kavga ettiği sevgilisini bağırıp mekandan kovan Allen, yine kıskançlık krizine girdi.

HERKESİN ORTASINDA KAVGA ETTİLER

Kavga sonrası ilişkilerine bir kez daha şans veren Allen ve Oğuz önceki akşam Çeşme'de bir barda yine kavga etti. İddiaya göre; iki aydır Çeşme'de tatil yapan çift, barda güzel başladıkları geceyi tartışmayla sonlandırdı. Arkadaş grubuyla eğlenen çift birden tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışma alevlenirken, çifti arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak ikili herkesin içinde birbirlerine bağırmayı sürdürdü.

yasemin-allen-sevgilisyle-kavga-etti.jpg

İkili arkadaşlarının çabalarıyla zor sakinleşti. Sinirlenen Oğuz, mekanı terk etti. Kavganın Allen'in kıskançlık krizi yüzünden çıktığı öğrenildi. Sık sık kavga eden çiftin, "Ayrılacaklar mı?" sorusunu akıllara getirdi.

Allen'in iki yıl önce oyuncu Onur Tuna'yla ilişkisini kendisini aldattığı için ayrıldığı iddia edilmişti.