BIST 9.754
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,68
HABER /  GÜNCEL

Yasak aşktan hamile kaldı bir de üstüne bunu yaptı

Yasak aşktan hamile kalan kadın, eşinin imzasını sevgilisine taklit ettirerek kürtaj yaptırdı

Abone ol

İstanbul Esenyurt’ta taksi şoförlüğü yapan Z.B.’yi 17 yıllık karısı aldattı. Yasak aşktan hamile kalan kadın, eşinin imzasını sevgilisine taklit ettirerek kürtaj yaptırdı. İhaneti öğrenen taksici soluğu adliyede aldı.

Habertürk gazetesindene Gökay Usanmaz'ın haberine göre,4 çocuk babası Z.B., cumhuriyet başsavcılığına şikâyet dilekçesi verdi.

Suçlanan eş C.B. ise ifadesinde, kocasının kendisine kötü davranması nedeniyle başka bir şahısla ilişkiye girdiğini belirterek şunları söyledi:

“İlişkiye girdiğim kişinin adını Mustafa diye biliyordum. Birlikte bir tıp merkezine gittik, kürtaj oldum. Mustafa, eşim adına imza attı ve hastane masrafını ödedi. O tarihten sonra da bir daha onu görmedim.”

ESKİ SEVGİLİDEN TAZMİNAT ALACAK

Kadının bu itirafı üzerine Z.B., boşanma davasının yanı sıra, eşi C.B., eşinin sevgilisi Faik T. ile kürtajın yapıldığı özel tıp merkezi ve Doktor A.M.’ye toplam 470 bin TL’lik tazminat davası açtı.

Büyükçekmece 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen tazminat davası dün karara bağlandı. Mahkeme, sevgili Faik T.’nin kocaya 50 bin TL tazminat ödemesine karar verdi. Hâkim, çift arasındaki tazminatın ise hâlâ süren boşanma davasında karara bağlanmasına hükmetti.