BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  GÜNCEL

Yarışmaya hazır mısınız?

www.yarismalar.net. ziyaretçilerine değişik yarışma seçenekleri sunarak, onların eğlenceli vakit geçirmelerini, eğlenirken öğrenme ve düşünmeleri için iyi bir fırsat

Abone ol

www.yarismalar.net. ziyaretçilerine sunduğu değişik yarışma seçenekleriyle, onların eğlenceli vakit geçirmelerini, eğlenirken öğrenmelerini ve kendi yataneklerini sergilemeleri için bir zemin yaratmayı hedeflemiştir. Üyeliği ücretsiz olan sitedeki yarışmalarda dereceye giren yarışmacılara ufak ödüller de verilmektedir.

Bilgi yarışması, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle git gide artan bir soru arşivine sahiptir. Süreyle yanıtlanan sorular yarışmacıyı hızlı düşünmeye ve doğru karar vermeye yönlendirmektedir. Ayrıca zor sorularda kulanılmak üzere bulunan joker hakları yarışmacının kendisini gerçek bir bilgi yarışmasında hissetmesini sağlamaktadır. İlk üyelikte avans olarak verilen e-paralar, soruları doğru cevapladıkça katlanarak artmaktadır.

Web tasarım yarışması, internet ortamına yeni ısınan tasarımcıların yeteneklerini ölçmek ve onları cesaretlendirmek için hazırlanmıştır. Yarışmaya katılan siteler, tasarımla ilgilenen genç ve dinamik jürisi tarafından tarafsız bir gözle değerlendirilmektedir. Bu değerlendirmelerde sitenin görsel tasarımı, erişilebilirliği, içerik zenginliği ve kullanım kolaylığı gibi kriterlere dikkat edilmektedir.

www.yarismalar.net, ziyaretçilere daha iyi bir hizmet sunabilmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Kısa zamanda yeni yarışmaları da hizmete girecek olan site, internet kullanıcılarının da destğiyle hak ettiği yere gelecektir.

               www.yarismalar.net