BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.432,37
HABER /  MEDYA

Yarışmada şok! O isimden haber alınamıyor

İşte Benim Stilim All Star'da Nazlı Kayaaslan elendi mi? 29 Eylül Salı günü yayınlanan bölümünde Nazlı Kayaaslan'ın koltuğu boş kaldı. Kayaaslan'a ulaşılamıyor.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star hayranları bu programda bir şaşkınlık yaşadı.

Dün yapılan çekimde bir koltuk boşta kaldı. Nazlı Kayaaslan programa katılmadı. Herkes bu soruyu merak ediyor. Nazlı Kayaaslan İşte Benim Stilim'den elendi mi?

NAZLI KAYAASLAN'DAN HABER ALINAMIYOR

İşte Benim Stilim'in 29 Eylül Salı günü yayınlanan bölümünde Nazlı Kayaaslan neden yoktu? Programın sunucusu Öykü Serter, yarışmacı Nazlı Kayaaslan'dan haber alamadıklarını ve Kayaaslan'ın mazeretsiz bir şekilde çekimlere katılmadığını söyledi.

NAZLI KAYAASLAN YARIŞMADAN ELENDİ Mİ?

Ekranların en çok tartışılan yarışmalarından biri olan İşte Benim Stilim All Star Nazlı Kayaaslan elendi iddialarıyla çalkalanıyor. İşte Benim Stilim All Star Nazlı Kayaaslan diskalifiye mi oldu? Neden stüdyoda yoktu?

NAZLI'NIN ELENMESİ HERKESİ ŞAŞIRTMIŞTI

Nazlı Kayaaslan bundan önceki yarışmada Özden Cerrahoğlu'yla birlikte en düşük puanı almış ve elenmişti. Herkesin avori gösterdiği Nazlı Kayaaslan'ın İşte Benim Stilim'den elenmesi karşısında herkes büyük şaşkınlık yaşamıştı.

iste_benim_stilim_all_star_yarismacisi_nazli_kayaaslan_kimdir_kac_yasinda_instagram_resimleri_h116701_0dfcc.jpg

NAZLI SULTAN KAYAASLAN KİMDİR?

1990 yılında Mersin’de doğmuştur. Şu an 25 yaşında olan Kayaaslan genç bir evlilik geçirmiş ve boşandı. Bu evliliğinden 3 yaşında Beren adında bir kız çocuğu var. Kızı ile birlikte İstanbulda ikamet eden Nazlı Sultan Kayaaslan çok kez kızı ile Selfie paylaşıyor.

İşte Benim Stilim'in kalan yarışmacıları:

Ayşegül Doğan
Öden Cerrahoğlu
Aycan-Nurcan Şencan
Nazlı Kayaaslan
Ezgi Ünal
Nihal Candan
Ezgi Baylar
Ayşenur Balcı
Çiğdem Çelik
Emel Özkızıltaş
Nazlı Hamarat
Didem Akın