BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,10
ALTIN 2.495,95
HABER /  MAGAZİN

Yarışma bitti, polemikler sürüyor

Miss Turkey’de estetik yaptırdığı için dereceye giremediği iddia edilen Merve Sarı, sert konuştu...

Abone ol


Miss Turkey’de estetik yaptırdığı için dereceye giremediği iddia edilen Merve Sarı, jüri başkanı Özcan Sandıkçıoğlu’na sert çıktı: “Estetik için değil düştüğüm için ameliyat oldum. Özcan Bey de biliyordu. Sözleri hiç hoş olmadı”

MUTEVAZI AİLE ÇOCUĞU KAZANDI

En güzel polemik! Her şey Hıncal Uluç’ un Miss Turkey 2010 için “İşte gecenin güzeli dediğim, 18 numaralı Merve Sarı dereceye bile giremedi ” diye yazmasıyla başladı. 20 yaşındaki Sarı ’nın değil Gizem Memiç’ in birinci olması polemiklere neden oldu. Jüri üyelerinden Tuğba Karaca, “Burnuna yeni estetik yaptırmıştı. Yüzününgüzelliğini yok etmişti ” derken jüri başkanı Özcan Sandıkçıoğlu, “İngilizcesi akıcı değildi. Gizem, mütevazı bir aile çocuğuydu. O yüzden kazandı ” diye konuştu.

ÖZCAN BEY HER ŞEYİ BİLİYORDU

Merve Sarı, jürinin kendisi hakkında yaptığı yorumlara sert tepki gösterdi: “Küçükken burnumun üstüne düşmüştüm. Sağlık nedeniyle bir operasyon geçirmiştim. Özcan Bey bunu biliyordu, hatta ‘Burnun süper. Sorun olmaz’ demişti. İngilizcemin akıcı olmadığınıda biliyordu. İlk dörde girenler İngilizce konuşsunlar bakalım, hangisininki iyi, hangisininki akıcı? Ayrıca Gizem’ in ailesinin mütevazı olduğunu söylemiş. İlginç, demek aileleri de tanıyormuş. Sözleri hiç hoş olmadı. Hakkımı yediler.”