BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yardım istedi gasp etti!

Adana'da ilkokul öğrencilerine kurduğu planla tuzağa düşüren şahıs yakalandı. İşte yaşanan olay...

Abone ol

Adana'da ilköğretim öğrencilerini yardım isteme bahanesiyle kandırıp, bıçak zoruyla cep telefonlarını gasp ettiği öne sürülen 25 yaşındaki Müslüm Morgöz yakalandı.

Kuruköprü Mahallesi'nde geçen 16 ve 21 Ocak'ta meydana gelen 2 ayrı olayda, 2 ilköğretim okulu öğrencisinin cep telefonu, "Otomobilim arızalandı" diyerek yardım isteyen bir kişi tarafından bıçak tehdidiyle gasp edildi. Öğrencilerin ailelerinin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, gasp edilen telefonlardan birini, 2'nci el cep telefonu satan bir işyerinde buldu. İşyeri sahibinin aldığı cep telefonunu satan kişinin kimlik fotokopisinden yola çıkarak araştırmayı sürdüren polis, telefonu sattığı anlaşılan Müslüm Morgöz'ü Kuruköprü Mahallesi'nde bir okulun önünde yakaladı.

İlköğretim okulu öğrencilerinden aracının bozulduğunu söyleyerek yardım istediği, daha sonra onları kandırarak ıssız bir yere götürüp, boğazlarına bıçak dayayarak cep telefonlarını gasp ettiği öne sürülen şüphelinin, ilk ifadesinde berberlik yaparken iflas ettiğini, evini geçindirebilmek için öğrencilerin cep telefonunu gasp ettiğini söylediği öğrenildi. Pişman olduğunu söyleyen şüpheli, 'Silahlı yağma' suçlamasından adliyeye sevk edilecek