BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,83
ALTIN 2.416,58
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ı kızdıran TT Arena kararı

Kendi stadı inşa edilirken TT Arena'da oynama izni isteyen Beşiktaş'a vize çıkmadı

Abone ol

Başbakan Erdoğan'a yönelik ıslıklı protesto ile tartışmalara neden olan Galatasaray'ın yeni stadı TT Arena bu kez futbol caiması içinde bir tartışma nedeniyle yeniden gündemde.

Galatasaray, Beşiktaş'ın, Fiyapı İnönü Stadı'nı yeniden inşa etmeyi planladığı tarihte maçlarını G.Saray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'da oynama talebine olumsuz yanıt verdi.

G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, Beşiktaşlı yöneticilerin statlarını yapacakları tarihteki maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak istediklerini duyduklarını belirtirken, "Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir" diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirdi.

Radyospor'a konuşan Beşiktaş Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu ise, "Biz, Türk Telekom Arena Stadı'nda oynamak istiyoruz . En azından hepsi olmasa da önemli karşılaşmaları... Ancak G.Saray Yönetimi buna sıcak bakmıyor. G.Saray Başkanı Adnan Polat'la bizzat görüştüm. Sanırım taraftarından çekindiği için bu işin olmasının zor olduğunu söyledi" dedi.