BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Yaralı Timsah gol çalıştı

Lider Fenerbahçe’ye son dakika golüyle 3-2 yenilen Bursaspor, bir günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Si...

Abone ol

Lider Fenerbahçe’ye son dakika golüyle 3-2 yenilen Bursaspor, bir günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenmanda yeşil beyazlı futbolcular, gol çalışması yaptı.
Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Tecrübeli teknik adam Christoph Daum, futbolcuları ile antrenman öncesi kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, ip ve sağlık topları ile yapılan kondisyon çalışması ile devam etti. Daum, futbolcularına daha sonra kanat organizasyonu ve gol çalışması yaptırdı. Antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Futbolcuların yapılan antrenmanda neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.
Sakatlığı devam eden Serdar Aziz, takımdan ayrı düz koşu ile antrenmanı tamamlarken, tesislere gelen bir grup taraftar futbolculara destek verdi.
(İHA)