BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yanlış adamı kesmişiz! Pardon!

Bunlar hem katil, hem yarım akıllı, hem de yüzsüz. Hayrete düşüren olay bakın nasıl gerçekleşti?

Abone ol

Sokak ortasında boğazını keserek öldürdükleri davulcunun, aradıkları kişiyle ilgisi olmadığını öğrenen katil zanlıları, "Yanlış kişi olduğunu öğrenince pişman olduk. Keşke önce sorsaydık, özür dileriz" dediler.

Hürriyet'in haberine göre; Kağıthane Sanayi Mahallesi’nde 20 Ağustos akşamı düğün salonlarında davul çalan Mustafa Balcı, otomobiliyle gittiği bir büfenin önünde 3 kişinin bıçaklı saldırısı sonucu boğazı kesilerek öldürüldü.

TİPİNİ BENZETMİŞLER

Olayı araştıran polis, aynı sokaktaki Anıl Matbaası’nda çalışanların, işyerlerini kurşunlayan iki kişiyi ararken, eşkálini benzettikleri Mustafa Balcı’yı öldürdüklerini belirledi.

SİYAH RENKLİ ARAÇ ARAMIŞLAR

Polis, saldırganlar Erkut U. (25) Muzaffer O. (25) ve Mustafa A.’yı (26) gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliği’nde ifade veren şüphelilerden bıçağı saplayan Erkut U. "İçeride çalışırken işyerimiz kurşunlandı. Görgü tanıkları, içinde iki kişi bulunan siyah renkte bir araçtan ateş açıldığını söylediler. Bunun üzerine çevrede bu otomobili aramaya başladık. Sokağın başında siyah renkli bir araç görünce o sandık. Direksiyondaki kişi de bize verilen eşkále benziyordu" dedi.

ÇOK ÜZÜLDÜK ÖZÜR DİLERİZ

Bıçakladıkları kişinin öldüğünü daha sonra öğrendiklerini söyleyen Erkut U. "Onu yaraladık sanıyorduk. Saldırdığımız kişinin yanlış kişi olduğunu öğrenince çok pişman olduk. Keşke önce sorsaydık. Özür dileriz" dedi.