BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.465,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yankesiciler, bayram mesaisinde

Yankesiciler, Konya'da emekli maaşını alıp bayram alışverişine çıkan vatandaşa kötü süpriz hazırladılar

Abone ol

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan bir emekli vatandaş, bankadan çektiği maaşını bayram öncesi pazar alışverişi sırasında yankesiciye kaptırdı.

İlçe merkezinde bankadan emekli maaşını çektikten sonra pazar yerine alışveriş yapmaya giden emekli Süleyman Narlı, pantolonunun arka cebine koyduğu nakit paraları iddiaya göre 30-35 yaşlarında olan yankesici bir kadına kaptırdı.

Gözyaşlarını tutamadı

Sebze satışının yapıldığı Hal İçi'nde alışveriş yaptığı sırada pantolonunun arka cebinde bulunan paraları bir bayanın alıp kaçtığını görenlerin haber vermesi üzerine, parasının çalındığını fark eden Narlı, gözyaşları içerisinde durumu polise haber verdi.

550 TL'si gitti

Emekli olduğunu ve Beyşehir'de oturduğunu söyleyen Süleyman Narlı, pantolonunun arka cebinde bulunan 550 lirayı çeken bayanı görmediğini, pazardan alışveriş yaparken gören kadınların kendisine söylediğinde olayı fark ettiğini belirterek, "Bağırdık ama o onda bulamadık. Peşinden koşamadık. Cüzdan değildi cebimdeki nakit 550 lira idi. Dün maaşımı aldım, pazara çıktım" diye konuştu.