BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Yangın faciayla neticelendi

Gaziantep’te bir iş hanında çıkan yangın, faciayla neticelendi. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 7’si ağır olmak üzere 40 kişi de yaralan...

Abone ol

Gaziantep’te bir iş hanında çıkan yangın, faciayla neticelendi. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 7’si ağır olmak üzere 40 kişi de yaralandı.
Gaziler Caddesi’ndeki yangının bilançosu netleşmeye başlıyor. Daha önce Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen tarafından yapılan ilk açıklamada 3 kişinin öldüğü ve 30’a yakın vatandaşın yaralandığı belirtilmişti. İtfaiye tarafından yangında kurtarılan ancak kalbi duran 3 kişinin kaldırıldıkları hastanede yapılan başarılı müdahalelerle yeniden hayata tutunduğu öğrenildi. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Alakırık (21) ve 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Gemici ise yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanelere kaldırılan yaralıların tedavileriyse sürüyor.
Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker de olay yerinde inceleme yaparken, yangının çok sayıda iş yerinde hasara sebep olduğu bildirildi.
(İHA)