BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,67
ALTIN 2.406,81
HABER /  SPOR

Yanaldan hakeme veryansın

Trabzonspor ile berabere kalan V.Manisa'nın patronu Ersun Yanal hakeme veryansın etti.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Vestel Manisaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, hakemlerin ceza uygulamalarında standardı yakalayamadığını söyledi.

Yanal, hafta sonunda ligde mağlup olan iki takımın karşı karşıya geldiğini ve zevkli bir karşılaşmanın oynandığını belirtti. Vestel Manisaspor'un her zaman futbolun doğrularını yapmaya çalışan, kazanmak için mücadele eden bir ekip olduğunu, bundan sonra da böyle devam edeceğini kaydeden Yanal,''Her zaman futbolun pozitif yönlerini ön plana çıkartmak için mücadele edeceğiz. Bugün maçı kazanabilirdik. Rakibimiz de pozisyonlar buldu. Sonuçta maç berabere bitti. Artık lig maçını düşünüyoruz''dedi.

Yanal, golcü oyuncu Rafael'in kırmızı kart görmesine ilişkin sorulan soruya şu karşılığı verdi: ''Hiç bir zaman hakem hatalarını konuşmak istemiyoruz. Zaman zaman verilen yanlış kararların sonucu etkilemesi futbolun güzelliği içindedir. Çünkü, futbolu güzel yapan belirsizlerdir. Ancak, hakemlerimiz ceza uygulamalarında standardı yakalayamıyor. Takımların ismine göre, ceza uygulamalarında farklı kararlar verebiliyor. Eksik kaldık, önemli değil, yerine oynatacak oyuncumuz var.''

Ersun Yanal, Rafael'in kırmızı kart görmesiyle hafta sonunda karşılaşacakları rakibin Fenerbahçe olması arasında bir ilişki bulunup bulunmadığına ilişkin soruya karşılık da ''Biz asla böyle bir şey söylemeyiz. Böyle bir iddiamız yok, bu yanlış olur''diye konuştu.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN GELDİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise Fortis Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yapmak için Manisa'ya geldiklerini belirterek şöyle konuştu: ''İlk 20-25 dakikada, 2-0, 3-0 öne geçebilirdik. Rakibimiz ölü toptan oluşan bir pozisyonda beraberliği sağladı. İkinci yarıda da pozisyon zenginliği bizim lehimizeydi. Çok pozisyon bulduk, az pozisyon verdik. Oyuncularım biraz beceriksiz, biraz da şanssızdı. Kaleci Fevzi başarılı bir maç çıkardı.''