BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Yanal mutlu Vural öfkeli

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularını kutlarken Yılmaz Vural öfke saçtı

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Vestel Manisaspor karşılaşmasının ikinci yarısında yapılan mücadeleden dolayı oyuncularını kutladığını söyledi.

Ersun Yanal, 2-2'lik beraberlikle sona eren maçın ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıda Erdinç'in kırmızı kartla oyun dışında kalmasından sonra hücuma çıkarken top kaybı yaptıklarını belirterek, “Kaptırdığımız topla yediğimiz gol, belki de bu maçın bugün kazanılmasını etkiledi. Çok basit bir golü kalemizde gördük” dedi.

Takımının ikinci yarıda maçı döndürme, lehine çevirme, tüm seçenekleri kullanma adına rakibine büyük bir üstünlük kurduğunu ifade eden Yanal, “Mücadele gücümüzle de sonucu ancak beraberliğe taşıyabildik. Galip de gelebilirdik. O yüzden, ikinci yarıda yapılan mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

VESTEL MANİSASPOR CEPHESİ

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise üzüntüyle karışık bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Maç öncesinde, Trabzonspor'un son 3 maçını kazanmasına karşın yenilmeyecek bir takım olmadığı düşüncesinde olduklarını ifade eden Vural, “Yattara ve Gökdeniz'i engelleyebilirsek buradan puan hatta 3 puan alarak gidebiliriz diye planlamıştık. Nitekim Trabzonspor klasik tertibiyle oyununu çok net bir şekilde oynarken ilk yarıda attığımız 2 golle öne geçtik. İkinci yarıda planımızı sahaya yansıtamadık. Sonuçta, oyunun ikinci yarısında atılan gollerle maç berabere bitti” dedi.

Trabzonspor'un, almış olduğu 1 puan için mutlu olması gerektiğini dile getiren Vural, şöyle konuştu:

“Biz ise üzüntüyle karışık bir sevinç yaşıyoruz. Çünkü çok zor durumdayız. Alınacak 3 puanın bizi nerelere getireceğini biliyorduk. Rakiplerimiz de kaybettiler bu hafta. Soyunma odasında oyuncularımın hiçbirinin 1 puana sevinmediklerini gözlemledim. Alınmış cepteki 3 puan maalesef 1 puan şeklinde bize döndü. Bu şekilde Manisa'ya dönmek zorunda kalıyoruz” diye konuştu.

Maçın hakemi Aytekin Durmaz'ı da eleştiren Vural, “Bu takım 2 puan farkla düşerse bütün vebali hakemindir” dedi.