BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,96
ALTIN 2.448,55
HABER /  SPOR

Yanal maçı sattı diyecekler

Ersun Yanal'ın Galatasaray'la üç hafta sonra maçı var. Adı Cimbom ile anılınca spekülasyonlar da kaçınılmaz oldu.

Abone ol

Galatasaray’la anlaştı’ iddialarıyla bir kez daha Türk futbolunun gündemine bomba gibi düşen Vestel Manisaspor’un Teknik Direktörü Ersun Yanal, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Bazı çevreler sezon başında da beni Fenerbahçe’ye göndermişti. Şimdi de Galatasaray çıktı. İnsanlar benim ismimle gündeme gelmekten ne kazanç sağlıyor, bazen anlayamıyorum. Belki onlar kazanç elde ediyor, ama Türk futboluna açtığı yara hiç düşünülmüyor. Benim üç hafta sonra Galatasaray’la maçım var. Futbol bu yenmenin olduğu yer de yenilmek de var. Diyelim ki yenildik, ne olacak? Ben size şimdiden söyleyeyim; “Galatasaray’la anlaştı ya Ersun Yanal, maçı sattı'' diyecekler. Biz böyle mi önleyeceğiz tribün terörünü.
Böyle mi koruyacağız insanların onurunu. Bunlar çirkin şeyler. Ve müthiş rahatsızlık duyuyorum. Hala bana, yıllar önce yaşanmış ve de benim gözümde bitmiş Hakan Şükür soruları soruluyor. Defalarca anlattım, basın toplantısı yaptım, durumu izah ettim, ama hala bazı insanlar anlamadı herhalde. Bu kısır döngü içerisinde Türk futbolunu bir yere getiremeyiz.''

(Fanatik)