BIST 10.186
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.399,89
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Yamulan iPad Pro'lar için Apple'dan şok eden savunma

Daha kutusundayken yamuk olarak bazı kullanıcılarının karşısına çıkan iPod Pro hakkında Apple'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, bu problemin bir sorun olmadığı vurgulandı.

Abone ol

Dünya teknoloji devlerinin savaşı devam ederken kutularından yamulmuş halde çıkan iPad Pro'lar, Apple'ı rakiplerine karşı küçük düşürmeyi fazlasıyla başardı.

iPod Pro'larının amuk olduğu yönündeki şikayet üzerine bir açıklama yapan Apple, bazı cihazların kutudan yamuk çıktığını kabul ederken, performansı etkilemediği için bir sorun teşkil etmediğini belirtti.

Apple, 2018 model iPad Pro ile birlikte tüketicilere neredeyse bir dizüstü bilgisayar kadar yüksek performans sunan bir tablet sunmuştu. Fakat sosyal medya ve forumlarda yer alan şikayetlerden bazıları, tabletin kutusundan yamuk halde çıktığı söylenmişti.

Türkiye fiyatı yaklaşık 6 bin TL olan iPad Pro hakkında açıklama yapan Apple, kullanıcılarını çıldırttı. Şirket, artan şikayetler üzerinde The Verge’e konuyla ilgili bir açıklamada bulundu ve iPad Pro’nun kutudan yamulmuş olarak çıkmasının performansı etkilemediğinden önemli bir sorun olmadığını belirtti.