BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.285,22
HABER /  GÜNCEL

Yalova’da inanılmaz olay! Babasının kemiklerini...

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi'nde inanılmaz bir olay yaşandı. 2 ay önce kaybolan 77 yaşındaki alzheimer hastası babanın cesedi ormanda vahşi hayvanlar tarafından parçalandı. Yaşlı dedenin kalan kemikleri toprağa verildi.

Abone ol

Yalova'da alzheimer hastası 77 yaşındaki adamın cesedi 2 ay sonra ormanda hayvanlar tarafından parçalanmış bulundu.

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi'ne bağlı Dereköy’de geçen Ağustos ayında kaybolduktan 2 ay sonra ormanlık alanda  hayvanlarca parçalanmış cesedi bulunan  Alzheimer hastası 77 yaşındaki Ahmet Limon'un kemikleri toprağa verildi.

BİR DAHA EVİNE DÖNMEDİ

Yalova'ya 20 kilometre uzaklıktaki Dereköy'de oturan alzheimer hastası olan Ahmet Limon geçen 28 Ağustos günü evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi.

BİR ÇOBAN PARÇALANMIŞ CESEDİNİ GÖRDÜ

Babalarına ulaşamayan çocuklarının haber vermesi sonucu köye gelen jandarma ve AFAD ekipleri günler süren aramalardan sonuç alamayınca çalışmalarını sonlandırdı. Evli  2 çocuk babası olan Ahmet Limon'un kaybolmasından 2 ay sonra köyün çobanı evlerinin 200 metre uzağındaki ormanlık alanda vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış ceset gördü.

KEMİKLER TOPLANIP ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Olay yerinde inceleme yapan jandarma cesedin kalan kemiklerini toplayıp kimliğinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.
Bursa Adli Tıp Kurumu kemiklerin Ahmet Limon'a ait olup olmadığının belirlenmesi için oğlu Bayram Limon'dan alınan kan örneği DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na yolladı.

KEMİKLERİ OĞLUNA TESLİM EDİLDİ

Burada yapılan test sonucunda cesedin Ahmet Limon'a ait olduğu kesinlik kazandı. Bunun üzerine jandarma önceki gün bez torba içersine konulan Ahmet Limon'un yaklaşık 2 kilo ağırlığındaki kemiklerini oğlu Bayram Limon'a teslim etti. Yaşlı adamın kemikleri köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Bayram Limon, bu üzücü olayda sevindikleri tek şeyin babalarının mezarlarının belli olması olduğunu söyledi.