BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Yağmurderelinin gözyaşları

Osman Yağmurdereli, doktorların kendisine 6 ay ömrünün kaldığını söylediğinde neler hissetti?

Abone ol Osman Yağmurdereli, doktorların kendisine 6 ay ömrünün kaldığını söylediğinde neler hissettiğini işte bu sözlerle anlattı

Osman Yağmurdereli katıldığı 'Yüz Yüze" programında gözyaşlarını tutamadı. ilk kanser olduğunu duyduğunda çok şaşırdığını söyleyen Yağmurdereli “Gece bir buçuktu, doktorum bu haberi bizzat söylemek için yurtdışı programını iptal etmişti. Odaya geldi ve ‘durumlar iyi değil Osman bey’ dedi. Doktorum o sıralarda dans dersleri alıyordu ve ‘son dansını benimle yap’ dedi, haberi aldıktan sonra vals yaptık birlikte.”

Yağmurdereli, 6 ay ömrü kaldığının bizzat kendisine söylenmediğini ama bir şekilde bunu duyduğunu söyledi. Haberi eşi ve ablasına kendinin verdiğini, onların bu olay karşısında çok sağlam durduklarını ve kanseri beraber yeneceklerini söylediğini anlatan Yağmurdereli, hastalığı hakkında aslında kanser değil diyenlere dava açtığını ve 4 bin YTL tazminat aldığını ve bu olaya gerçekten çok üzüldüğünü anlattı.

Programa gelmeden önce kemoterapi aldığını söyleyen Yağmurdereli gözyaşlarını tutamayarak ‘önceleri 3 gün yataktan çıkamazdım ama şimdi programa geldim’ dedi.