BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Gençler Kasımpaşa maçına hazır

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Lig'de yarın yapacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı.

Abone ol

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Lig'de yarın yapacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı-siyahlı ekibin Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yaptığı ve yaklaşık 1 saat süren antrenmana tüm futbolcular katılırken, tendonunda ödem oluşan Ergün Teber takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra salonda çalıştı.

Soğuk algınlığı nedeniyle hafif rahatsızlığı bulunan Mehmet Nas ise idmanı yarıda bırakarak tedavi için tesislere gitti. İdmana koşuyla başlayan Gençlerbirliği, ayak ve kafa pasıyla ortada sıçan oynadı. Kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra iki grup halinde şut, kanat ortalarından gol vuruşu ve frikik çalışması yaptı.

Bu çalışmaya, Adana Demirspor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında forma giyen ve yorgun oldukları için teknik direktör Mesut Bakkal tarafından dinlenmeye gönderilen El Saka, Traore, Isaac, Kerem ve Addo katılmadı.

Yarın saat 13.30'da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Kasımpaşa maçına Gençlerbirliği'nin, Recep, Erhan, El Saka, Traore, Hakan, Burhan, Mehmet Nas, Mehmet Çakır, Engin, Isaac ve Okan 11'iyle
çıkması bekleniyor. Kırmızı-siyahlı ekip, bugün saat 15.00'de THY'ye ait uçakla İstanbul'a gidecek.