BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.394,58
HABER /  MAGAZİN

Yağmurdereli gideli bir yıl oldu!

Tedavi gördüğü hastanede kansere yenik düşen Osman Yağmurdereli ölümünün birinci yılında kabri başında dualarla anıldı.

Abone ol

Tedavi gördüğü hastanede kansere yenik düşen Osman Yağmurdereli ölümünün birinci yılında kabri başında dualarla anıldı. Törene Yağmurdereli'nin Eşi Esin Yağmurdereli'nin sözleri damga vurdu.

Aşiyan mezarlığı'ndaki anma programına Yağmurdereli'nin eşi Esin Yağmurdereli, aile yakınları, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan, Oya Başar, Gülben Ergen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı dostu ve sevenleri kaltıldı. Kuran'ı Kerim okunmasıyla başlayan programda, Yağmurdereli'nin ruhuna dualar edildi. Gülben Ergen ve İbrahim Tatlıses'in teselli ettiği Esin Yağmurdereli duaların okunduğu sırada gözyaşlarını tutamadı. 

"FAZIL SAY OSMAN'I TANISAYDA BÖYLE YAPMAZDI" 

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Esin Yağmurdereli eşini çok özlediğini ve unutamadığını söyledi. Yağmurdereli'nin son günlerinde tartışma yaşadığı piyanist Fazıl Say ile ilgili sorular üzerine "Veraset ilanı elime yeni geçti. Kocamın açtığı tüm davaları devam ettireceğim. Kanser hastası bir insanın üzerine bu kadar gelmek neden acaba. O gün onun üzerine çok gidildi. Fazıl Say kocamı tanısayda eminim böyle yapmazdı." şeklinde konuştu.

Osman Yağmurdereli'yi özlediğni söyleyen sanatçı İbrahim Tatlıses ise, "Deli gibi birbirimizi severdik. Yaratan onu çok sevdiği için önce onu aldı. Yapacak birşey yok hayata devam etmek zorundayız." şeklinde konuştu. Tatlıses, Osman Yağmurdereli ile birlikte ileriye dönük hayalleri olduğunu ancak bunları gerçekleştiremediklerini sözlerine ekledi.