BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.503,03
HABER /  GÜNCEL

Yağ çalarken güvenlik kamerası enseledi!

Güvenlik kameraları çıktı çıkalı bu hırsızların işi zor. Etrafta kimse yokken hırsızlık yaptı ama kamerayı unutmuştu.

Abone ol

Mersin'de bir marketten yağ çalan iki kişi güvenlik kamerasına yakalandı. Zanlılardan biri market sahipleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Hırsızlık zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken kaçan diğer zanlının arandığı bildirildi.

Hırsızlık zanlısı Hüsamettin K.(29) Metropol binası karşısındaki 'Halk Pazarı' adlı bir markete geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, marketten parasını vererek kola alan Hüsamettin K. kapı önünde kolasını yudumlarken bir taraftan da etrafı gözetledi. Kendisini kimsenin görmediğinden emin olan Hüsamettin K. marketin kapısında bulunan yemeklik yağlara yöneldi. Bir müşterinin kapıya yöneldiği sırada 5 kiloluk yağlardan birini alan zanlı marketten uzaklaştı.

Hırsızlıktan haberi olan market sahipleri ise Hüsamettin K.'yı 200 metre ilerde yakaladı. Polise teslim edilen Hüsamettin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hüsamettin K.'nın 9 ayrı hırsızlıktan ve uyuşturucu kullanmaktan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

İkinci hırsızlık olayı ise aynı markette meydana geldi. Uzun boylu ve siyah montlu hırsızlık şüphelisi önce geldiği marketin önünde keşif yaptı. Daha sonra marketin yan tarafındaki kapının kenarına gelen şüpheli burada bulunan pet şişelerdeki yağlardan ikisini alarak ortadan kayboldu. Güvenlik kamera görüntülerini izleyen polis yağ hırsızını yakalamak için çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASINA BÖYLE YAKALANDI

[PAGE] [PAGE]