BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,82
ALTIN 2.452,87
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Yabanın replikleri kırdı geçirdi

Kadir İnanır'dan esinlenen 'Yaban' karakteri çok tutuldu. Replikler izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor.

Abone ol

Kanal D'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Haneler yeni bir fenomen başlattı. Kadir İnanır'ın 'yaban' adlı filminden esinlenen yaban karakteri izleyiciyi ekran başına kilitledi..

Eski Türk filmlerini ti’ye alan skeçte oyuncu Fırat Doğruloğlu'nun canlandırdığı Yaban karakterinin replikleri herkesin dilinde..

Yaban videoları internette birçok video paylaşım sitesinde en çok izlenen videolar arasına girdi, hatta Yaban'ın fan sitesi bile kuruldu.

İŞTE HERKESİ GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİREN REPLİKLER

[PAGE]





Ben yaban kaba vahşi, kimi zaman küfürbaz dağlarda yaşayan doğa adamıyım ben. NORMANCIYIM..

Hayvanlarla konuşmayı insanlarla konuşmaya yeğlerim.

[PAGE]




İstanbul'dan yöremize tatile gelmiş kumsalda yanan ateş etrafında şen ve küstah kahkahalar atan yörenin balıkçısını küçümseyen, horlayan, şehirli züppe ve bikinili kadınlara karşı tavrım daha da serttir taviz VERMEMMMMM.

Götürürüm ama aynı yatakta yatmam kendimi elletmem kadınlara cinsel obje gözüyle bakmam sana kendi şiltemi veririm ben dışarda yatarım yağmur yağarsa çok seksi bir biçimde içeri girerim ama prensiplerimi bozmam, SARKMAMMMM.

[PAGE]





Bir tokatla gözlerini açtım inşallah bacaklarını da açıcam.. O anlamda değil ULEYYNNN

Ben senin bildiğin şehirli züppelere BENZEMEMMMM

Yürü ULEYYNNN, konuşma ulenn ormanda tantana yapma, yürü ulenn seninle sevişmek zorunda bırakma beni biliyorum istiyorsun istiyorsun.

[PAGE]



Bana bak küçük hanım sen küstahça evinin mutfağının yerini bile bilmediğin evinin salonunda şehirli züppe arkadaşlarınla çılgın partiler verirken ben dışarda ayılarla güreşirim.

Niye ya? Bilmiyorum yapımda var..

Pınar; açım yaban yiyecek ne var?

YABAN; ne olacak ULeennn Peynir zeytin ve tütsülenmiş keçi eti var

Pınar; neden bağırıyorsun yaban neden sadece yiyecek ne var diye sordum

[PAGE]




YABAN; bana bak kücük hanım burda şehirdeki küççük züppe arkadaşlarınla gittiğin restoranlarda yediğin havyarları terbiyesiz şefin salatasını günün çorbasını yılın bonfilesini bulamazsın nanladın mı beni NANLADIN MII ?

Neden üstünü giyindin yaban ?

Yaban: Üşüdüm ULEYYNNN