BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.396,50
HABER /  SPOR

Ya iki sene daha oynarım, ya da paramı verin

Yabancı kontenjanını bir türlü boşaltamayan Beşiktaş Yönetimi’ne bir darbe de Gordon’dan geldi.

Abone ol

Yabancı kontenjanını bir türlü boşaltamayan Beşiktaş Yönetimi’ne bir darbe de Gordon’dan geldi.

Sırp oyuncunun, “Ya iki sene daha oynarım, ya da pramı verin” dediği öğrenildi.

Beşiktaş’ın kiralık olarak Duisburg’da forma giyen futbolcusu Gordon Schildenfeld, yönetime haber göndererek sözleşmesi bitene kadar siyah - beyazlı takımda kalmak istediğini söylediği öğrenildi.

Geçen sezonu Almanya’da olmak üzere 1.5 senesini Beşiktaş’ın futbolcusu olarak geçiren Sırp oyuncunun iki sene daha Kartal’da kalmak istediği bildirildi.

Beşiktaş’a büyük umutlarla transfer edilen fakat beklenenden uzak bir performans sergileyen Schildenfeld’in, siyah - beyazlı kulüpten aldığı yıllık ücreti Avrupa’da hiçbir kulüpten alamayacağını yönetime söylediği vurgulandı.

Yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuya alacaklarına karşılık bonservisini teklif ettiği fakat Sırp oyuncunun bunu kabul etmediği bildirildi. İki sene daha mukavelesi bulunan Schildenfeld takımdan gönderilmesi durumunda ise bu iki sezonun ücretini yönetimden istediği aksi halde Beşiktaş’tan hiçbir yere gitmeyeceğini söylediği öğrenildi.

İki senelik ücretinin yaklaşık 2.5 milyon euro olduğu öğrenilen Sırp oyuncunun çevresine, “Bu para benim hakkım. Hayatım boyunca bir daha böyle bir para kazanmam garanti değil. Bu nedenle bonservisimin verilmesini istemiyorum” dediği ifade edildi.