BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,07
ALTIN 2.451,45
HABER /  MAGAZİN

Ya Çerkez dayıları çekip vursaydı

20 bin TL karşılığında seks yaptığı iddia edilen Ece Gürsel isyan etti. Manken Çerkez dayılarını gündeme getirdi.

Abone ol

20 bin TL karşılığınde otelde âlem yaptığı iddia edilen manken Ece Gürsel, “Biz Çerkez’iz, dayılarım var. Ya onlar beni çekip vursalardı. İftira atanlar hesap verecek" dedi. 

Uyuşturucu operasyonu kapsamında CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha
Okay’ın kardeşi Mustafa Fehmi Okay ile 20 bin TL karşılığında otelde âlem yaptığı ileri sürülen manken Ece Gürsel, Gazete Habertürk'ten Seçkin Şenvardar'a konuştu. Manken camiasından ismini silmek isteyen meslektaşlarının komplosuna kurban gittiğini belirten Gürsel şunları söyledi:

‘AİLEMLE OTURUYORUM’
“Bu iftiraları atan insanlar podyumdan çekilmemi istiyorlar. Dost sandığım insanlar ‘Bizim başımıza gelse atarız kendimizi köprüden’ diyorlar. Niye atayım. Benim yaram varsa gocunurum. İfade vermeye gittiğimde savcı bu adamları nereden tanıyorsun demesini beklerken bana ‘Düşmanın var mı?’ diye sordu. Savcı ‘Sizinle alakalı böyle bir konuşma bile yok’ dedi.” Gürsel sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanlar ahlak, namus uğruna adam öldürüyor. Ya benim ailem cahil olsa babam gelip beni vursa. Biz Çerkez’iz, dayılarım var. Töre cinayetine kurban gitsem ne olacak. Bana iftira atanlar nasıl hesap verecek. Yalnız yaşasam, lüks yaşasam, giyim kuşamım çok dikkat çekici olur anlarım. Ben ailesiyle oturan ve mütevazı yaşayan bir insanım. Ödediğim vergiye, banka hesaplarıma baksınlar. Öyle çok kazansam niye çalışayım.”

‘ACILARIMI ŞARKI YAPTIM’
Yaşadığı acı olayları şarkı sözlerine döktüğünü ve yaptığı iki şarkıyı çıkaracağı albümüne koyacağını açıklayan Ece Gürsel “İkisi de yaşadıklarımla alakalı. Bir göz açıp kapama anında her şeyin değişeceği ve dost sandıklarımın nasıl sırtımdan vurduğunu anlatan şarkı. Şarkının adı Hain Oyunlar” dedi. Ece Gürsel ayrıca adının karıştığı operasyon sonrası podyuma çıkacağı bir defile öncesinde bazı meslektaşlarının kendisini kadrodan çıkarttırmak istediklerini belirterek “Bilmiyorlar ki ben onlardan daha akıllıyım” diye konuştu.