BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,08
ALTIN 2.502,35
HABER /  GÜNCEL

www.biadres.com'da karlı değişim

www.biadres.com. üye sitelerin birbirleri arasında reklam değişimini sağlayan gelişmiş bir reklam banner değişim sistemi olarak yayın hayatına başladı.

Abone ol

Çalışma prensibi üye olan sitenin web sitenizde gösterdiği banner miktarı ile üye sayısı orantılı kredi elde etmesi ve bu kredi miktarı kadar, diğer üye sitelerde reklamının gösterilmesi temeline dayanmaktadır.

Örneğin üye sitenin web sitesinde göstereceği her 1 banner reklam için üye sitenin bannerı, üye sitelerinin toplam sayısına orantılı olarak gösterilir. Bu oran üye sayısının miktarına göre doğru orantılı olarak gün geçtikçe artmaktadır.

En karlı değişim!

www.biadres.com hediye ettiği 300.000 gösterim sayesinde yeni üyeler hem sistemi inceleyebilir hemde reklam bannerlarını diğer üye sitelerde yayınlamaya başlayabilirler.

Teknik destek!

www.biadres.com dahilinde çalışan gönüllü editörler aynı zamanda profesyonel olarak web design ile uğraştıklarından, üye site yapımcılarına fikir ve teknik yardım konularında da hizmet vermektedirler.

www.biadres.com diğer banner değişim sistemlerinde olduğu gibi kazanılan gösterim kredilerini bir anda tüketmez. Her bir tekil gösterimi için üye sayısı oranında banner gösterimi kazandırır. Site sahipleri için bu oran, profesyonel banner değişim sistemleri arasında sağlanan bilinen en iyi gösterim oranıdır.

Hedefinizi kendiniz belirleyin!

www.biadres.com sisteminde web sitesinin tanıtımında kullanılacak bannerlar için hedef kitle seçimizde yapılabilininir.

Bannerlar üyelerin seçtiği kategorideki üye sitelerinde yayınlanabilinir, bununla kalmayıp bannerların yayınlanacağı zamanlar hatta yayın saatleri bile düzenlenebilmektedir. 

                               www.biadres.com

com