BIST 10.191
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.403,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Woswos tutkunları iftarda buluştu

ADAWOS adı altında bir araya gelen ve birlikte iftar yapan Sakarya Woswos Grubu OrmanPark'ta süper bir gece geçirdiler

Abone ol

AdaWos Kurucu Başkanı Serkan Tapşın tarafından yapılan organizasyonla iftar yemeğinde bir araya gelen WosWos tutkunları yemek sonrası attıkları göbeklerle etrafına neşe saçtılar.

Rengarenk birbirinden güzel Wolkswagen otomobilleri ile oluşturdukları renk cümbüşü yanında, Bayan tutkunların çokluğuyla da dikkat çektiler. Yemek sonrası topluca geziye de çıkan WosWos sevdalıları sahur yemeğine kadar sohbetlerini sürdürdüler.

İzleyenlerin gıptayla seyrettikleri ADAWOS grubunu kuran ve başkanlığını da sürdüren Serkan Tapşın düzenlediği bu güzel gecenin ardından şunları söyledi. " 2007 yılında yola çıktığımız grup arkadaşlarımızla birlikte gün geçtikçe bir aile olduk. Bu güne kadar birçok güzelliklere de birlikte imza attık. İlkini kuruluşumuzun ilk senesi gerçekleştirdiğimiz iftar yemeği davetimizi bu yılda üçüncüsü ile yineledik. Bu seneki iftar yemeği davetimizde misafirlerimizin ve aile üyelerimizin daha nezih bir atmosferde ağırlamak adına etkin ve daha kapsamlı bir organizasyon hazırladık, bunda da başarılı olduk. İftar yemeği organizasyonumuzu 33 adet rengarenk nostaljik Wolkswagen otomobil ve çoğunu bayanların oluşturduğu doksan beş kişilik aile üyemizle Orman park tesislerinde canlı müzik eşliğinde otantik bir atmosferde keyifle gerçekleştirdik. Yemek sonrasında WosWos larımızla konvoy halinde yaptığımız her yaştan insanın ilgisi ve beğenisi ile karşılaştığımız şehir turumuz ise görülmeye değerdi" dedi.

İftar yemeğine VosKocaeli grubunun da katılmasından mutluluk duyduklarını belirten Serkan Tapşın OrmanPark yönetici ve personeli yanında Sakarya Mat reklama da teşekkür etti. Tapşın bu geleneklerinin yanında toplanmalarını çeşitli vesileler ile her fırsatta tekrarlayacaklarını da belirtti.