BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,33
HABER /  GÜNCEL

Vur patlasın çal oynasın keyfi

Suudi Arabistan Prensi Sultan Bin Abdülaziz Al Saud, tatilini sürdürüyor. Bodrum'a 20 kişilik saz ekibini de getiren Prens'in kızları, vur patlasın çal oynasın keyif yapıyo

Abone ol

Bir haftalık tatil için üç kızı, bir oğlu, Arap müzisyenler, danışmanları ve güvenlik ordusuyla, birlikte Bodrum'a tatile gelen eski Suudi Arabistan Kralı Fahd'ın kardeşi Sultan Bin Abdülaziz Al Saud, kendisine tahsis edilen yüzme havuzlu lüks villadan dün bütün gün dışarı çıkmadı. Kızları ise kaldıkları Rixos Otel'in plajından denize girdi, voleybol oynadı. Kara çarşaflarla havalimanının VIP bölümünden çıkan Prens'in üç kızı, plajda ise rahat hareketleri, iddialı bikinileri ve güzellikleriyle dikkat çekti. Otel müşterileri de İingiltere'de eğitim gören ve en az üç dil bilen Prens'in güzel kızlarıyla tanışmak için yarışa girdi adeta... Bu arada 1100 yatak kapasiteli Rixos Otel'de boş yer kalmadı.

Yiyecek stoğu
Prensin güzel kızları akşam da minik bir mavi tura çıktı. Bu turda müzisyenler de kızlara eşlik etti. Deniz ürünlerine düşkünlüğüyle bilinen Prens'in isteği üzerine Antalya'dan da bol miktarda kerevit ve istakoz, organik tarım üretimi yapılan Milas bölgesinden taze elma, kiraz, kavun, karpuz getirtildi.

Kaynak: www.vatanim.com